Pascoe Facebookissa Jälleenmyyjät
Pascoe tuoteperhe

Pascoe pH-balance -jauhe

Pascoe-sarjan pH-balance -jauhe sisältää emäksisiä kivennäisaineita, joiden happamuuden neutralointikyky on markkinoiden parhaita. pH-balance -jauhe auttaa tehokkaasti vähentämään kehon happotaakkaa. Valmisteen pohjana on tohtori Sanderin reseptin mukainen emäsjauheseos, johon on lisätty emäksistä magnesiumkarbonaattia. Tohtori Sander oli saksalainen lääkäri ja kemisti sekä happo-emästasapaino tietämyksen uranuurtaja.

Pakkauksessa on mukana 21 pH-testiliuskaa, joilla voit tarkistaa oman pH-tasosi. Lue lisää pH-arvon mittauksesta.

Pascoe pH-balance valittiin vuonna 2009 Vuoden Luontaiselintarvikkeeksi. Valinta perusteita ovat mm. käyttäjiltä tullut laaja positiivinen palaute, tuotteen laadukkuus sekä luotettavuus ja tuotteen takana oleva tutkimustieto.

Annostus: 1 teelusikallinen päivässä. Sekoita jauhe lasilliseen kehonlämpöistä vettä. Nauti tyhjään vatsaan (mielellään noin tunti ennen ruokailua).

Vuorokausiannos (1 tl = 4 g) sisältää: 1550 mg kalsiumkarbonaattia, 1250 mg natriumkarbonaattia, 900 mg magnesiumkarbonaattia, 150 mg natriumfosfaattia ja 150 mg kaliumbikarbonaattia (joista natriumia 380 mg, kalsiumia 620 mg ja magnesiumia 230 mg).

Sokeriton, laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Käyttötarkoitus: Emäksisiä kivennäisaineita sisältävä ravintolisä pH-tasapainon tukemiseen. Edistää normaalia aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa pääsemään tasapainoon.

Pakkauskoko: 260 g

Pascoe pH-balance -tabletit

Pascoe-sarjan pH-balance -tabletit sisältävät markkinoiden parhaan happamuuden neutralointikyvyn omaavia kivennäisaineita, jotka auttavat tehokkaasti keventämään kehon happotaakkaa.

Pakkauksessa on mukana 21 pH-testiliuskaa, joilla voit tarkistaa oman pH-tasosi. Lue lisää pH-arvon mittauksesta.

Annostus: 2 tablettia 4 kertaa päivässä.

Vuorokausiannos (8 tablettia) sisältää: 1600 mg kalsiumkarbonaattia, 1280 mg natriumkarbonaattia, 960 mg magnesiumkarbonaattia, 160 mg natriumfosfaattia ja 160 mg kaliumbikarbonaattia (joista natriumia 390 mg, kalsiumia 640 mg ja magnesiumia 240 mg).

Sokeriton, laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Käyttötarkoitus: Emäksisiä kivennäisaineita sisältävä ravintolisä pH-tasapainon tukemiseen. Edistää normaalia aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa pääsemään tasapainoon.

Pakkauskoko: 100 tablettia

Ozovit® MP

Ozovit® MP – suoliston puhdistaja

Ozovit on magnesiumperoksidivalmiste vatsan toiminnan tukemiseen. Vaikuttaa paksusuolta puhdistavasti ja auttaa vähentämään haitallisten anaerobisten mädättäjäbakteerien sekä suolistohiivan määrää.

Ozovit ei sisällä säilöntä-, maku- tai muita apuaineita. Se on maultaan neutraali ja helppokäyttöinen.

Ozovitin käyttöä suositellaan osana suoliston kuntoutus ohjelmaa.

Annostus: 2 kertaa päivässä 1-3 mittalusikallista jauhetta veteen tai mehuun sekoitettuna n. tunti ruokailun jälkeen. Jos ummetus muuttuu voimakkaaksi ripuliksi, vähennä annostusta tai pidä muutama välipäivä ja aloita sitten pienemmällä annostuksella.

Suositeltu maksimikäyttöaika 1 viikko.

Käyttötarkoitus: Ummetukseen ja ilmavaivoihin.

Käyttörajoitukset: Valmiste tarkoitettu vain aikuisille, ei lasten tai nuorten käyttöön. Ei henkilöille, joilla on todettu munuaisten vajaatoiminta tai suolitukkeuma. Ei magnesiumperoksidille yliherkille henkilöille.

Pakkauskoko: 100 g